Busrabsr Kızlar oglum sinirlenince vuruyor dedıgını yapmadıgım zaman manyak anne diyor nasıl ögrendi anlamadım ama unutamıyor bşr türlü sızlerınkıde böylemı
Balbulutu Busrabsr benim ki 3 yaş hemen kapıyor kelimeleri. Dışarda parkta markette dengesiz insanlar yüzünden.
Mavigokyuzu Busrabsr ‘ Bu söz kötü bir söz bu davranış doğru değil bu şekilde iletişim kuramayız ‘ diye açıkça belirtin . Tavrınız yumuşak yalvarır gibi değil sakin ama otoriter olsun . Ve sık sık kötü davranışların kötülüğünü anlatın o an o davranışın yaşanmasını beklemeden
Birbebetoannesi Busrabsr benim oğlumda okuldan öğrenmiş , kardeşine s.lak, k.pek diyordu. Net oldum bu kelimeler kötü kullanman doğru değil, kullandığında mesela lego mu istedi hayır vermiyorum çünkü bu kelimeyi kullandın dlyerek
Busrabsr Balbulutu söyluyorum annelere öyle denmez bırdaha deme tepkı verıyorum bazende hatta ama hala devam
Busrabsr Mavigokyuzu vallaha tepki gösterıyorum bazen ama babası aldırıs etmşyor bazen sessız kalıyor bırazda babasından duydu hep
Mavigokyuzu Busrabsr Maalesef maalesef çocuklar maruz kaldığı davranışı hemen kapıyorlar. Yani babasından duyarsa ve bu sözün ve davranışın kötülüğü ona benimsetilmezse durumu normalleştirir. Çocukta evet kızdığımda vurabilirim bu sözü söyleyebilirim davranışı gelişir