kabakcekirdegi mrdilan0 Eşiniz tesbihe meraklıysa güzel bir kehribar veya oltu taşı tesbih alabilirsiniz. Çakmak içinde zippoları işleyen bir adam vardı ince işçilik yapıyor biraz tuzlu 5-6 bin istiyor ama bence değer el emeği çok büyük sayfanın adını hatırlarsam yazarım buraya
mrdilan0 kabakcekirdegi bütçem kısıtlı olmasa daha büyük şeyler alırdım ama tespihin de çakmağın da iyisi kalitelisi çok çok pahalı maalesef ben içimden geldiği için alıyorum haklısınız daha şık daha güzelleri var ama şuan alamam çalışmıyorum küçük bebeğim var eşimin parasıyla da eşime hediye almak istemiyorum o yüzden
kimbumadam mrdilan0 Eşinizin parasıyla ne demek ya , sizin emeğiniz yok mu ? Böyle düşünmeyin lütfen Biraz daha sade mesela fotoğraf isim olmasın bence ya da gold değil de siyah mavi olabilir
mrdilan0 kimbumadam bilmiyorum ne kadar da öyle olsa insanın kendi çalıştığı parası gibi olmuyo bence
mrdilan0 ShutUp en sonuncuyu alıyorum üstekilerden bende vazgeçtim aslında çakmaklarını beğendim ama tespihler basit duruyo