milamihra Kızlar eşim iki gün önce almış ben hiç bilmiyordum araştırmadım süpriz yapmış kullanıyorum ama halıyı süpürüyor parkeye gelince kırıntıları geri fırlatıyor sizde de böyle oldu kullanan var mı
Solocann milamihra bu sıkıntı bütün dysonlar da var galiba çoğu kişi aynı şeyi söylüyor Dyson tek işi toz başka işe yaradığı yok gen5 kullanıyorum aynı sıkıntı bende de var
milamihra queen352 normal süpürme başlığı varya onda oluyor silmeyi kullanmadım bir koltuk birde toz aparatı var başka başlık yok zaten siz memnun musunuz acaba
queen352 milamihra Ben çok memnunum böyle bir sorun yaşamadım o başlığın önünde + - yazan yer var onları ayarlarsanız belki bu durum düzelir
milamihra Solocann evet kesinlikle emin oldum bende tozu havı çok iyi alıyor ama onun için zaten İhlas vardı bende iade hakkımda yok sanırım duracak artık mecbur
milamihra queen352 tamamdır çok sağolun inceleyim dikkat etmedim birde silme özelliği nasıl ben daha onu kullanmadım ama ıslak kalıyor diyorlar
queen352 milamihra su miktarını kendiniz seçebilirsiniz az-orta-çok diye bana ben genelde az ile yapıyorum o yüzden ıslak kalmıyor