nurcan4242o Günaydın güneş doğmadan uyanangiller🤣 soru başlıkta Oğlum 6 aya girmek üzere 8de uyuyor 6-6.30 arası uyanıyor keşke az daha uyusa
Pamukhanim_ nurcan4242o 16 aylık ve 13.aydan 15. Aya kadar kesintisiz uyuyan cocuk sabaha kadar 6 kere uyanıp birde 6 da uyandı 😥
hunilimomy nurcan4242o 3.5 yaşında 22:00- 23:00 arası uyuyor sabah 07:00 de kalkiyor kreş nedeniyle haftasonu 10da kalkıyor
zeynepblue mira_c maşallah bir defa mı 3 defa uyandı bayılacakmısınız 😂 Bir gecede 10 kere uyanan ben nereye bayılayım söyler misiniz 😂( şaka bir yana maşallah kaç aylıksınız darısı başımıza 🤲🏻)
Pamukhanim_ dfn6 16.aya girdiğimizden beri bizde böyleyiz yarım saate bir gözleri kapalı ağlıyor çok uykum var 🥱😣😖😫😭
Elfgrn nurcan4242o 3 yaş Değişiyor Bazen 12 de uyur 10 da kalkar tabi gece 2 3 kere kalkar. Bazende 10 dedin mi uyur sabah 9 da kalkar yine gece kalkar bilmem kaç kere Şuanda yine kalktı uyutuyorum.
canh2o Durumlar vahim benimki 11 aylık gece saat başı kalkıyor ağlayarak emmeden asla tekrar uyumuyor bunu gece 9 da uyuyarak yapmaya başlıyor sabah da 7 de uyanıyor 🙂↔️10-11 kere emziriyorum gece düşünün
hazalceren canh2o Bizde aynen böyleyiz gece sürekli uyanıyor 10,5 aylık ve bu süreç beni çok yoruyor artık sürekli yorgun olıyorum uykumu alamadığım için ve şu an hala emiyor olması da ayrı bir konu 🤦♀️
3kedili2bebekli nurcan4242o zaman ilerledikce uyanma saatini biraz daha ileri atar ek gıda oturdukca bebelerim 8 de uyuyup 8 de kalkmaya başlamıştı 10-11 aylıkken falan şimdi de 8.30 da kalkıyorlar akşam da 8 gibi uyuyorlar ☺️
canh2o hazalceren gerçekten çok zor sinirlerimiz de yıpranıyor enerji de kalmıyor dişten dolayı ağrı kesici gibi mi kullanıyor diye düşünmeye başladım ama telefim yani alışkanlık da olursa mahvolurum 🫠🫠