Nergiss EceSude oğlumunda yüzü ve cildi hep kuruyordu test yaptırdık süt ve süt ürünlerine alerjisi çıktı kuruluğa en güzel krem bepanthol hem yüzüne hemde tüm vücuduna sürüyorum
EceSude Kuruluk alerjiden mi olmuş yani ? Test mi yaptırmaliyim. Bepantholdenn memnun kalmadım canım ya
Nergiss EceSude ilk etapta cildi çok kuruyordu bende yıkadığım için öyle oldu diye düşünüyordum sonra kakasında mukuslu kan göründü ve göz çevresinde bi anda şişkinlik oluştu test yaptırdık alerji çıktı bepanthol kremi cilt kuruluğu için yüzde yüz tavsiye ederim bize çok iyi geldi
Decetinky Sadecebirkul sizi en iyi ben anlarım happy baby diye bi krem var sürün 2 gün yıkamadan bekletin daha sonra ters tarayıp yıkayın. Bızımkı resmen tabaka halindeydi bunu 2 defa yaptık geçti. Acıbadem doktorunun tavsıyesi
Decetinky Sadecebirkul Eczanelerde satılıyor her eczanede bulunmuyor ama siparisle getırıyolar uygun fıyatlı bi kremdi
esmaynyl Sadecebirkul karbonat bebeğin derisine zarar verebilir kullanmayın bence . Benim oğlumda da vardı Hindistan cevizi yağı ile banyo yapmadan bi saat önce masaj yaparak sürdüm tarakla da banyo yapmadan önce taradım 3 kez yapmada bitti çok şükür
Sadecebirkul esmaynyl ya öyle mi 😣 hep böyle önerdiler denedim bende bir daha asla yapmam teşekkürler 🙏🏼
esmaynyl Sadecebirkul Rica ederim Hindistan cevizi yağını kesinlikle deneyin çok iyi gelecek inşallah 😍
FundaBilgin Benim oğlumda da bayağı Konak vardı. Bugün mustelanın yağıyla kafasına masaj yaptım. İnce dişli tarağıyla da yavaş yavaş taradım. Döküldüler kabuk kabuk. Duşa da soktum şimdi mışıl mışıl uyuyor. Deneyebilirsiniz 🤗
Yegino Hakaninannesi krem mi şampuan mı acaba? Ben şampuan diye biliyordum da yanlış almayayım farklıysa
Nazosnaz Sadecebirkul ben banyodan önce sürdüm altina zeytinyağ üstüne vazelin 1 saat bekllettm taradim yanls hatrlamyosam 2 yada 3 seferde bitti bizimki tabi bebekten bebeğe değişir ama bide bunu deneyin inşallah faydası olur
Feri16 Sadecebirkul süt alerjik bebeklerde de konak oluyo ve uzun sürüyo aklınızda bulunsun bi doktorunuza sorun isterseniz