gzaydnlgm_034 Oğlum 6 buçuk aylık oldu yürütece ne zaman koyulur? Sağlıklı değil diyenler var ama kullananlar da var. Tecrübeli annelerden deneyimlerini öğrenmek istiyorum,teşekkürler 🌱
Niyesordunbucevabi gzaydnlgm_034 ben 3 çocuğumada kullandım oğlum 13 aylık şuan 5,5 aylıkken koydum 10 aylıkken yürüdü
hicrettt gzaydnlgm_034 ben 7,5 aylıkken koydum şu an 10,5 aylık ama fazla durmuyor içinde maalesef sürekli kendi tutunarak gidiyor ya da emekliyor , yani gün içinde max yarım saat duruyordur
310524 gzaydnlgm_034 ben kullanmadım hiçbir doktor da tavsiye etmiyor bazı çocuklarda olumsuz etkisi olmadı diye sizinkinde de olmayacağı anlamına gelmez Allah korusun araştırmanızı tavsiye ederim
babyandmom_ gzaydnlgm_034 Ben koymadım ilk ayaklandığında yürüme arkadaşıyla ilerledik. 10 buçuk aylıkken yürüdü ama sağlam yürüdü diyebilirim. Adımlarını sağlam atmayı öğrendi
nurtopumm gzaydnlgm_034 beş aylıkken yürüteçe koydum. 10. Ayda yürüdü . Ben yürütecin faydalı olduğunu düşünüyorum zararlı diyenlerin aksine hareketleri çok artmıştı .