ilayda3565 Bebekler ilk doğduğunda Kim bütün gün uyur dediyse Yalanmış bebeğim 26 günlük en çok zorlandığım konu uyku asla uyumuyor uyursa da ram uykusu yaptığı için Tam uykuya geçiş sağlayamıyor benim gibi bu durumdan muzdarip olan anneler var mı?
patimum ilayda3565 yalan tabiki hepimizi kandırdılar benimkide öyle 47 gün oldu gündüz asla uyumuyor bide diyorlardı o uyur sende işlerini halledersin diye mutfağa bile giremiyorum
gg3848 ilayda3565 yenidoğan en zor dönemlerden biri çok haklısınız kızım 13 günlükken başlamıştı o krizler bizim çok uzun sürdü sizin ki umarım kısa sürede biter🙏🏻
eannesi ilayda3565 ne uyuması ya ilk 15 gün sadece ondan sonra uykusu olsa bile dalamıyor dalamadıkça sinirleniyor çığlık kıyamet
ayseacar64 ilayda3565 sadece onunla ilgileniyoruz uyumak istemiyor sürekli kucakta olmak istiyor hiç bir şey yapamıyorum tuvalete gitmek bile lüks oldu 28 günlüğüz 40’ı çıkınca geçer diyorlar inşallah doğrudur
anneu Bizim de hastanede olduğumuz ilk gece bile uyumadı maalesef bir yalan en fazla 15dk uyuyup uyanırdı büyüdükçe düzene girer