Miniminimini Doğumdan sonra 50 günde regl oldum sonra 15 gun sonra ikinci kere oldum ve sulu bir kanamam var normal mi fikri olan var mi
kedilipicama Miniminimini bende doğum dan hemen sonra 40 gün surmustu kanamam her insanda farklı oluyor sanırım kontrellere gittinizmi
mevos25 Miniminimini Doğumdan sonra kaç gün lohusa kanamanız oldu kaç gün kesildi sonra ne zaman devam etti o önemli, eğer aralarda 15 gün temiz kaldıysanız normal diye biliyorum
Nikita Miniminimini 40’tan sonra da görün. Rahmim temizlenmiş mi bakılacak. Benim temizlenmemişti. Üç gün kullanacağım bir ilaçla temizlendi. 3 gün sonra temizlenmemiş olsa kürtaj yapılacaktı.
fatmabeyaz Aralığın 20 sinde kırkım çıktı ve ben hala olmadım açıkçası korkuyorum da boyle olanlar varmı acil destek güzel annelerim
Nikita fatmabeyaz korunmadan ilişkiye girdiysen hamile kalma ihtimalin çok yüksek. Komşu teyze var. Her çocuğunu kırkı çıkmadan hamile kalıp doğurmuş.
mevos25 fatmabeyaz benim de 10 Aralık ta 40 ım çıktı ben de hala regl olmadım, emzirince normalmiş ama mutlaka korunmaya devam edin annem öyle hamile kalmış bana 😅