ademe Anneler 27 aylık oğluma influenza a teşhisi kondu ve enfluvir diye bir ilaç verildi bu ilaç sanırım halisinasyon gösteriyormuş kullanıp kullanmamakta sşırı kararsızım şuan bilgisi olan varsa yorum yapabilir mi
Pamukhanim_ ademe benim kızımda oldu ben kullanmadım ama bize geç teşhis konuldu bu ilacı içmeye başladıktan 4 gün sonra kendine geldi valla bunu içmeden 10 gün çektik asla düzelme olmadı ateş 40.5 a kadar çıktı şükür atlattık ölü gibiydi resmen
askbebegimmbenim ademe bu ilac tedavi ediyor. Biz geciktik çok uzun sürdü ilaç kullanınca kendine gelmeye başladı çocuk bız bı sıkıntı yaşamadık şükür
gg3848 Pamukhanim_ serum taktırmıştık ilk defa 40 derece ateşle yandı ailecek çok kötüydük benim ateşim bile 5 gün sürdü valla
askbebegimmbenim Pamukhanim_ evet kan tahlili yapılmıştı virüs testi yapılmamış viral enfeksiyon diyip antibiyotik verdiler acilde 4 5 gün sonra ateş tekrarlayinca kendi çocuk doktoruna götürdüm virüs testi influenza b pozitif çıktı oyuzden uzun sürdü. Başında kullansaydik çocukta perişan olmucakti zordu yani sizede çok geçmiş olsun
Pamukhanim_ askbebegimmbenim sizede çok geçmiş olsun aynı bu şekilde oldu bizimde 1 kilo kaybetti çocuk baştan olsa bu kadar olmazdı çok zor bir hastalık gerçekten
ademe Hepimize geçmiş olsun ya biz önce rota virüs atlattık 1 ay geçmeden şimdi de bu rotanın aşılarını da yaptırmıştım çok fazla evden de çıkmıyoruz ama nedense hastalıklar peşimizi bırakmıyor
Pamukhanim_ gg3848 kız bize serum da takmadılar yalvardım iğne yapıp hava verip yolladılar 10 gün sonra influenza olduğu belli oldu ben gitmeden atlattım resmen doğa öyle olunca pek kendimi düşünmedim 10 gün anneme gitmesem yanmıştık valla
gg3848 Pamukhanim_ ay allahtan annen varmış kuzum bizde de eşim allahtan çabuk iyileşti de bize o baktı ben kızımdan bile zor atlattım zaten bağışıklığım çok zayıf berbat bir hastalıktı allahım bir daha yaşatmasın hiç birimize🙏🏻