Kızlar dün bebeğimde aniden öksürük halsizlikler başladı ateşi inip çıkıyprdu akşama hemen hastaneye götürdük influenza belirtisi olablir dedi ilaç verdi enfluvir adı vermeye çalışıyoruz içmiyor doktor meyvesuyuna falan katabilirsiniz dedi ama çocuğum ağzını dahi açmıyor duş falan aldırdım zorla sıktım ağzına hafif kusmuştu sonra dikkatini falan dağıttık biraz çorba içti 4,5 kaşık falan sonra calpol verdim yatacağı zamanda biraz devam sütü hazırladım sütünü içerken fışkırarak kustu burun deliklerinden geldi sonra elleri ayakları morardı hemen hastaneye götürdük doktor kustugu için dedi 2 3 dakika morarma normal daha önce satürasyon dan 1,5 yıl çektik oyüzden korktum doktor test yaptı eğer negatifse vermeyin ozman zorlamayın ilacı dedi eğer dedi pozitifse bir şekilde verin dedi ve pozitif ama çocuğum istemiyor yeme içmesi yok ağzını açmıyor ben ne yapacağım sevdiği herleyi yaptım denedim ama yok ateşi var çok halsiz sürekli yatıyor başka ne yapacağım şaştım kaldım gözleri falan kızardı çok kötü birşeymiş 🥲