minnakpopus SheDoesntCare az bi tuz un fırın tepsisine dizip üzerine 2 yk zeytinyağı gezdirip pişiriyorum mis gibi oluyor unsuzda aynı şekilde yapıyorum. Yanınada roka kırmızı pancar havuç salatası yapıyorum
beyazzkuguu SheDoesntCare eve koku yayılmasın diye ben üzerine biraz pişerken limon sıkıyorum çok koku yayılmıyor yanıan marul havuç soğan roka kara lahana karışık salatası yapıyorum çok yakışıyor
SheDoesntCare Dmt-01 ay ne güzel ben o kadar salata yapmaya üşenirim 🤯😂2 çeşit yaparım yeterli teşekkür ederim bu arada 🌸
Dmt-01 SheDoesntCare ya ben adanalıyım ondan sanırım.yemekte salata meze çok olmalı.mesela biz mekana yemeğe gttiğimizde salatası azsa begenmeyiz oyüzden sanırım evde yaparkende çeşit çeşit yaparım:)normal yemeklerde bile bi marul salatası bide yoğurtlu meze yaparım mutlaka
Rwerdst SheDoesntCare ben bir kere yapmıştım becerirsin bence. İlk katı yaptıktan sonra tekrar koyarken hemen ateşe koyma Bozsan bile tek tek döndürürsün en kötü🫠 nolcak sanki
SheDoesntCare Dmt-01 ne güzel 🌸🙈ben de yurt dışında yaşıyorum ama aslen antepliyim aslında meze salata vs biz de çok severiz , ama evde o kadar ugrasamam herhalde hshshdh😂
anonimli Ay canım çekti, afiyet olsun canım ❤️😍 Bizim binada yapmak yasak maalesef, koku yayılıyormuş her yere🤦🏻♀️
emirefemom SheDoesntCare Büyük balık tavam var ( normal büyük tavada olur) balıkları mısır ununun içine tuz ve ekleyip karıştırıyorum sonra yağ koyduğum tavaya tek tek diziyorum önlü arkalı çevirip pişiriyorum Yanına da yeşillikli özellikle bol rokalı salata yapıyorum limon vs soğan dilimliyorum Mükemmel bir balık menüsü oluyor Emzirdiğiniz için ayrıca daha yararlı olur bence Bol bol süt yapsın inşallah