Elarya Onlarca sey deneyen biri olarak sıkılıp dutları bulgurları bıraktım. Her gün kahveme bir çay kaşığı hindistan cevizi yağı ekledim sütüm arttı. Hemde ikinci gün etki
imaslpr Elarya benden de mükemmel bir tavsiye gelsin. Koca tarafıyla muhatabı kesin süt fışkıracak 😂😂😂
Liyosunannesi Elarya bende sütümü artırmaya çalışıyorum 🥲 hindistan cevizi yağı aldım dün ama deneyemedim. Faydası olduğunu duymak çok mutlu etti 🫶
bir1anne Elarya kesinlikle stres olmayacak ne kadar takviye alırsanız alın stresli bir ortamdaysanız veya bir şey stres yapıyorsanız hiçbir işe yaramıyor takviyeler Benim tavsiyem de bu bol su ve sakin olun stres olmayın
Elarya Liyosunannesi bende pompamın ucuna sürmek için almıstım ama tadını cok severim kahveyle içmek istedim baska farklı bişey yapmadım ve bingo
Liyosunannesi Elarya tamamen tesadüf yani ☺️ ben dün instagramda görmüştüm süt artırıyo diye, aksamına hemen aldım, az öncede kahveme katıp içtim inşallah faydası olur 🙏🏻
Elarya bir1anne katılıyorum kan değerleri düzgünse stres yoksa artıyor. Ama bir de genetik faktör var ilk kızımı hiç emziremedim. Simdi de süt az diye meme reddimiz var ama sağarak coğaltmaya calısıyorum