ebruuyildizz Minikkalbinannesi tam çocuğu uyuturken bunu düşünüyordum fikir almak için geldim bende 😂
[silindi] Minikkalbinannesi şu ev yapımı İskender’i deneyeceğim 😂 bizim bir şeylere geç kalmışlık.. 😂😂😂
Zumra_Fatma Minikkalbinannesi bugün eşim izinli ortaya karışık bişeyler koyucam buzlukta haşhaşlı börek var patatesli mini börek var menemen yaparım çay yeterli bence
Minikkalbinannesi [silindi] ayy onu bende sosyal medyada hep görüyorum herkes yapıyo merak ediyorum bende deniycem bi ara😊
Kaardelen [silindi] Bende çok merak ediyorum yapınca haber verirseniz harika olur 😂 Elinize sağlık şimdiden ❤️
ebruuyildizz Minikkalbinannesi dün fırında karnıbahar patates yapmıştım üzerine sarımsaklı domates sos 🤌🏻 belki bu size fikir olur 😂 dünden çorba var ekstra ne yapsam diye düşünmekteyim
[silindi] Minikkalbinannesi @myangelson sürekli yapıyor ben de bugün cesaret edebildim. Bakalım nasıl olacak 😋
serbestgezentavuk ebruuyildizz nasıl yaptınıx graten gibi mi yoksa sadece baharatlayıp fırınladınız mı
Minikkalbinannesi Zumra_Fatma buzluklarda olmasa ne yapıcaz 😂iyiki var bende bazen hemen buzluktan bişeyler çıkarıyorum
Zumra_Fatma Minikkalbinannesi normalde koymam ama günden artan şeyleri koydum kıyamadım diyim normalde ben koymuyorum kokuyor nedense
metemom_ Minikkalbinannesi eşim yok oğlumla bana da köri soslu tavuk Pirinç pilavı Cacık düşünüyorum 😊