Normalde bu tarz şeyler çocuklar için Sorulur ama bu sefer kendim için geldim Biraz utanarak yazıyorum ama ne yapmam gerektiğini Gerçekten bilmiyorum Hani doktora gitsem gitsem bile hangi bölüme gitmem lazım Nasıl olması lazım hani nasıl bir süreç doktora gitmezsem iş uzar mı yani bilen biri azıcık fikir verebilir mi yaklaşık 2019 veya 2020′deydi ya o zaman Tabii bekardım bir defa istemsiz bir şekilde gece altıma kaçırdım Ama öyle aşırı aşırı değil yani az daha sonra bir kere 2. doğumumdan sonra başıma geldi Hani dedim ki kaslar gevşemiştir O yüzden düzelir yani bir de dün gece yaşadım o kadar garipti ki yani normalde aşırı aşırı tuvaletim olduğu halde tutup geri uyuyup sabah ettiğim zamanları biliyorum aşırı derecede olsa tutabiliyordum ama dün akşam rüya görüyorum rüyamda ıkınma isteği duyuyorum ıkınıyorum Rüyamda altına yapıyorum ama bir uyandım gerçekten yapmışım böyle Üstüm bayağı ıslaktı Yani yatağa fazla geçmemiş ama düşünüyorum neden olabilir doğumlarım normal oldu İki tane iki sene arayla oldu o yüzden olabilir mi Ama bekarlıkta da bir defa yaşadım yani Ne yapmam gerekiyor Bana bir akıl verin