Elizmoms ozgekerem1 benimde bugün 17 gün oldu hala hiçbir belirti yok arada kasık ağrısı lekelenme oluyor bugüne kadar hep düzenli olurdum bu kadar geciktiğini hiç bilmiyorum korkudan testte yapamıyorum 😔
Niloyaametee ozgekerem1 bu ay herkeste demekki gecikme oluyor. Benim öyle çok değil 2 gün geçti ama ben bile stres oldum
mutlukidss Bende 2 gün oldu gecikeli stres içerisindeyim şuan maydanoz suyu içtim valla ben hep yaptığım bir şey içtiğim zamn söktürüyor adetimi
ozgekerem1 Elizmoms 19 gün oldu benimde olmadım test yaptım 1 hafta oldu negatif çıktı adet söktürücüde kullandım işe yaramadı
smyya02 Ben de Bebeğim dokuz aylık üç aydır adet olmuyordum çok stres yaptığım için bence özellikle de olmuyordum sonra bu hafta oldum Çok korktum hamileyim diye🤦🏻♀️ Ama genelde stresten böyle erteleniyor
tazeanneeex Bend3 16 sına olmam lazımdı olmadım erken ve geç test yaptım 2 kez negatif bu sorun bu ay herkeste var
cagllay tazeanneeex merhaba, bende 12 gün gecıktım 3 kez test yaptım cok sükür negatif ama neden olamıyorux anlamadım stres oluyor ınsan böle