cnngkdmr 14 aylık dede baba bebek Allah gel gitti falan diyor ama daha anne demiyor ne kadar anne diye söylesemde her zaman normal mi sizin bebekler kaç aylıkken dedi ilk 9 10 aylıkken bi iki gün anne nenne falan dedi ama bıraktı başka hiç demedi
gulsen38 cnngkdmr benimki de 21 aylık olacak daha yeni söyledi herşeyi söyleyen oğlum inatla anne demedi 😂
Esmabetul cnngkdmr benim kızımda anne dememişti 2 yaşına doğru dedi😂 Herseyi konuşan söyleyen çocuk anne demiyordu artık sinirleniyordum hatta 😁en son demeye başladı bidaha da susmadı artık hep anne diyor😆
Femme1 cnngkdmr evet 1 kere söyledı sonra hıc durmadı ama baba dede nene teyze ne bılım herseyı soylerdı bı anne demedı canım oglum :D artık sanıyede anne dıyor :D
cnngkdmr nisnurdmr ay inş benim kızda öyle der de anne demiyor yani 7 8 kelimesi var anne diyorum baba diyor bana 😅
cnngkdmr lumoss ay çokta kolay bi kelime ya niye böyle yaparlar ki 😅kızım da Allah dedi namaz bile kılıyor dua ediyor 🤪ama anne yok
lumoss Aynen Allah diyo mesela aba falan diyo yalvarıyorum artık 1 kere anne de diye gözlerime bakıp baba diyo gelde çıldırma kocamı aşırı kıskanıyorum resmen oğlum baba diyo diye 😀
cnngkdmr lumoss ay evet bizde aynıyız bide baba diye sarılır resmen ya 24 saat ben bakıyorum ya hep yanındayım annem diye konuşurum hep ama ona rağmen tık yok 😅😅
ikitostikannesi cnngkdmr benimki büyüğümde adımı söyledi küçüğümde asla anne demiyor ismimi söylüyor 😁 inşallah diyecek anne diye umut ediyorum ☺️
ikitostikannesi cnngkdmr aslında bana göre zor 😁 eğiliyorum baba abi herşeyi sayıyorum anne diyorum abla diyor sonra heceleyerek söylüyorum heceleyerek adımı söylüyor 😁