saraylokumu oylesinebiri__ Happy Mom kullanıyorsanız bakabilirsiniz. 1 hafta önce paylaştım. Kendim editledim fotoğrafı. Üstelik canımın çok sıkkın olduğu bir zaman da kafam dağılsın diye yapıp paylaşmıştım kendi hesabımda. Şimdi burada görünce üzüldüm ve moralim bozuldu
[silindi] saraylokumu Moral bozulacak ne var bunda. Aynı platform her ikisi de görmüş ve almış açmış. Dünyanın sonu mu geldi. Kişisel bir fotoğrafınızı paylaşmamış. Evinizi, yurdunuzu atmamış. Fotoğraf altında bunu SARAYLOKUMU icraat etti de yazmıyor.
saraylokumu oylesinebiri__ Mod olması önemli değil ki ? En azından benden ss aldığı için oraya fotoğrafın bana ait olduğunu yazabilirdi. Ayıp geldi bana
oylesinebiri__ saraylokumu yani bana çok takıcak bi durum gibi gelmedi sonuçta tablo resim profil çalıntısi değil eğlence amaçlı birde
saraylokumu [silindi] Moralimin neye bozulup neye bozulmayacağına da kendim karar vereyim bir zahmet 🤣 Arkadaş bildiğin emek hırsızlığı yapmış. Taklit etmiş. Size göre bunda birşey yoktur. Bana göre var. Dünyanın sonu geldi demedim bende. Yaptığının doğru olmadığını söyledim. Fotoğrafları tek tek seçip dizi karakterlerini aratıp kendim editledim. Güzel bir kolaj çıksın ortaya diye de 1 saatimi verdim. Neyse ben ne dersem diyeyim siz hep haklısınız zaten pembe kalpliler olarak 😁
[silindi] saraylokumu Pembe kalbe gerek yok ben hep haklıyım. Paragraf yazmadan yola çıkarak verdim bu kararı 😍 Ayrıca kadın müneccim değil. Senin yaptığın nerede yazıyor, diyorum. Hala kolajı ben yaptım, diyorsun.
[silindi] saraylokumu pembe kalpliler olarak 😁 Durdugumuz yerde taş niye bize geldiki simdi xbdbbdbb🤣
saraylokumu [silindi] Senin yaptığın nerede yazıyor, diyorum. Hala kolajı ben yaptım, diyorsun. 😁 Ya Allah aşkına kendim yapmasam neden böyle birşey ortaya atayım. Yemin ederim ama kanıtlayamam muhabbeti gibi oldu bu şuan. Tamam sen inanmak istediğine inan 🤣
juli_naz saraylokumu bende seniii🤣🤣🤣hamileliğim boyunca senin ismini okudukça lokum canım çekti birde baklavamız var ya diğer tarafta 🤣🤣🤣🥰🥰