1tosbikinannesiyim Kızlar oğlum 2-3 gündür öksürüyor doktora götürdük antibiyotik yazdı daha önce hiç kullanmadık bu antibiyotik ne Zaman etkisini gösterir çok fena arttı öksürük doktora götüreceğim yeniden yoksa acele mi ediyorum daha dün gittik
karamelekk Antibiyotiğe başlayın 2 3 Güne gösterir etkisini ama geniz akıntısı balgam varsa nebül vermesi gerekiyordu kızım da sizin gibi olmuştu artık öksürmekten sesi kısılmıştı nebül + burun yıkamasıyla hafifledi sonra geçti
burcin8 karamelekk aynen öyle bizimde nebulizatörle rahatlamıştı ve bol bol burun yıkamakla hatta şuan yine öyleyiz ve aynı şeyleri uyguluyorum bir de doktorunuza sormadan yapmayın ama ayak altına ve sırtına hafif bebek vicks ile masaj yapıyorum kapatıyorum hafif ısıtılmış bezle iyi geliyor
1tosbikinannesiyim karamelekk balgam var ondan dolayı antibiyotik yazdı aynı zamanda aferin şurup da içiyor ay ne bilim her doktor farklı yaa kendi doktorumuz aferin yazdı o yoktu dün öbürü de antibiyotik yazıyorum dedi Balgam var dedi çocuk öksürdükçe ciğerim yanıyor
karamelekk 1tosbikinannesiyim sürekli su teklif et annesi yumuşasın boğazı evde var mı nebül makinesi ve ilacı daha önce kullandıysanız yine verin ya da serum suyunu koyun makineye öyle veri havayı balgamı seyreltir
1tosbikinannesiyim karamelekk suyu çok içiyor nebül yok daha önce ihtiyaç duymadık bu durum olmamıştı doktor rsv testi yaptı pozitif olursa hava yazarım dedi negatif çıktı Şükür gerek yok şimdilik dedi ama arttı öksürük yarın bir bakarım olmadı yeniden gideceğiz ciğerden korkarım ben Allah korusun
karamelekk Burnu ne zaman tıkalı olursa şırınga ile yıkayın burnunu öksürüğü o da azaltır sabır gerektiren bir süreç çok geçmiş olsun hemen atlatsın inşallah
1tosbikinannesiyim karamelekk çok teşekkür ederim yardımınız için inanın çocuğum 1 ocaktan beri influenza şu bu derken bir düzelmedi o kadar yoruldum ki