elifaksb Doğum sonrası kırkınız çıktıktan ne kadar süre sonra regl oldunuz emziriyorum 39. Gün regl oldum başka bir şey mi diye korktum
pink9 elifaksb 68 gün oldu henüz olmadım mesela benım annem ıkı yıl olmamış yanı 40 fun sonra olmak da normal olmamak da dıye bılıyorum doktora gıttınız mı regl dır büyük ıhtımal korkmayın yoğun mu kanama regl sancısı var mı
m167 elifaksb kırkiniz çıkınca kontrole gidilmeli demişti doktor bence sezeryan hemde kontrol amaçlı gidin ama her kadın farklı korkmayın içiniz rahat olsun
buseugurlu12 elifaksb korkma bende doğumdan 4 ay sonra oldum bebeğim 5 aylık oldu 4 ay sonra oldum yani birde diyorlardı ki doğumdan sonra ağrıların geçer valla benim ağrım oldu yanlışmış ağrı geçmiyor öyle bence
yagizmom_ elifaksb Zaten 40. Gün kontrole gidiyorsunuz mutlaka tedirgin olmayın doktorunuz size en doğru bilgiyi vericektir
miran1607 ozgenur5 bende aynı durumdayım bebeğim 7 aylık olucak 1 hafta sonra hala olmadım doktora gittiniz mi ?
sedaipek25 70 gün sonra oldum bende benimde hiç ağrım olmuyordu hamile olmadan önce şimdi reglken her yerim ağrıyor
elifellif Doğum yapalı 5 ay oldu hala regl olamadım ilk çoçuğumda daha erken olmuştum sizce nedir durum
elifaksb Vallahi 39. Güne kadar normal lohusa akıntısı gibi sarı akıntım vardı 39 da bir anda parlak kırmızı gelince adet mi oldum başka bir şey mi diye korkmuştum