3EvLaTtT İyi akşamlar kızlar size bişey soracağım coconut mix die bişey var onu kullanipta kilo veren varmi
incicabuk 3EvLaTtT valla daha yeni basladim ama ödem atıyor ne yalan soyleyim kullanırken tabi dikkat de ediyorum yememe içmemede ve bol.bol suda içiyorum
ezgiarzkk 3EvLaTtT alalı 2 gün oldu çok inanmadım ama yine bir denemek istedim bende bekliyim burda bakalım kilo veren var mı 😁
Tambirmom 3EvLaTtT dytgizemdonmez bununla alakalı bi video çekmiş oradan izleyip karar verebilirsiniz
incicabuk asellmomss ben 65.900 idim 62 oldum ama artık ondan mıdır bilemiyorum dediğim gibi uzun zamandır ekmek yerine etimek yiyorum çayı şekerli içerdim bıraktım derken onuda kullandim ama 😀
incicabuk Alya-Sena tadi gzl hafif Hindistan cevizi suyu ve birazcık sirke tadi hissediyorsunuz ama yoğunluk Hindistan cevizi suyu olarak geliyor
deniz515_ incicabuk kaç günde düştünüz bu kiloya acaba bende sipariş verdim de birde emziriyo musunuz
incicabuk deniz515_ 2 ayda düştüm 10 aylik iken emzirmeyi.bıraktım suan kizim 14 aylik. Emzirirken kullanmadım bu tarz ürünler. Ama dediğim gibi sadece bunu kullanmak onemli degil bol su ekmek yememek ve şekeri azaltmak bence en büyük etken