kikis çok şukur canim şuan iyi🙏🏻bebeğin çok kucuk ona zaman ver, benim bebeğim goz temasi eskiye gore daha iyi ama bana gore hala az, evde ve ya uyaran az olan yerleede ismine hemen tepki verir, ama park ve ya kalabalik ortamlarda bakmaz ismine, şuan 13 aylik
Taklitler de artiş oldu, öpücük atma, bay bay, alkiş, gel- gel yapiyor anneyi op deyince beni yanağimdan opuyor, ben kizdiğim zaman şirinlik yapub beni sakinleştrmeye çalışlr, kollarini kaldor ayaklarina bak gibi seyleei anlar yapar, saçini tariyor, bebeğini uyut deekem sarilip uyutr, araba surer, çorabini giy dediğim zaman çorapini giymeye çalışlr, kafasini burnunu kulagini gostere bilir, goz kirpa biliyor, yani bumlarin hepsinu 1 yasina yakinken yPti, anlamli anne baba topu atarken atdi ve ayakkabiya akka diyor, amin oğretdik amin diyor, şimdilik bu kadar kelimesi var, gel diyordu bir de, bizim şuan sikintimiz biraz daha bebeklere ve disaridaki insanlara gulmmemesi, yani evde bize guler, tanidiklarina guler, ama ilk gorduöi imsanlRa bakar ama gulmez sosyal değil bir de komut , tum komutlari almiyor, aldiği komutlar, ver al gel git,
Getir otur kalk falan gibu komutlarimyerine getrmyor