Serapileinci Merhaba arkadaşlar rota ve menenjit aşılarını yakın bir zamanda yaptıran var mı ücreti ne kadar oldu bilen var mı?
Serapileinci Serapileinci İlk kızım da yaptırmamıştım rota aşısını yaptırmıştım fakat menenjit aşısını doktor ülkemizde artık çok nadir görülüyor dediği için yaptırmamıştım ama şu anki doktorumuz menenjitin artık salgın haline geldiğini söyledi İkisini de yaptırmanızı tavsiye ederim
gizemtemel Bende yaptirmak istiyorum ozellikle rota diger asi zaten yapilan asilarin iceriginde mevcutmus o yuzden sadece rota dusunuyorum sanirim ucuncu ayinda yapiliyor
nihlemm gizemtemel devletin yaptığı menenjitin farklı bı aşısıymış bunlar farklı geçen ay yaşadığım yerde 8 yaşında bı çocuk menenjitten vefat etti çok dikkat edelim belki olmaz ama olursada ya sakat bırakır yada öldürür
biricik9 nihlemm anladım biz rota yaptırdık oğlum 1 yaşında şuan acaba kaç tane yapılıyor diye sormak istedim teşekkür ederim
nihlemm gizemtemel evet bende bu yüzden yaptırdım 6 yaşında oğlum var ona da yaptiricam onun küçüklüğünde bu kadar yaygın değildi hastalık zaten şu dönem türlü hastalık ciktida rabbim evlatlarmizi korusun inşallah
ahsenguzum Son olaylardan sonra gerçekten çocuklarınıza aşı yaptırmayı nasıl göze alabiliyorsunuz…???