okk Pamukhanim_ en kolay yapılabilir seyler makarna salatası, patates salatası , kısır, kek ve ya yaş pasta irmik pastası, bizim bölgede acılı ekmek cok yapılır oda kolay , gül böreği, sigara böregi, milföyden börek bunlar kolay ve cabuk olan seyler
zeynep1401 Siparis verebiliyorsaniz hazır kalem börekler var marketlerde onlar da çok kurtarıcı oluyor hemen fırına yada airfrye atıyorsunuz 10 dakikada oluyor. Belki annenizde bi çeşit bisey yapabilir bide ona söyleyin bence
Pamukhanim_ zeynep1401 annemde dedi ben yapayım diye ama gerek yok dedim yengemle fena biraz laf yaparlar
Minikkalbinannesi Pamukhanim_ iyi yapmışsın canım bende oğlumu uyutuyorum şuan uyusun eve toparlıycam bende
_Hera Pamukhanim_ canimm şimdiden afiyetler olsun. Makarna salatasi, kısır yada mercimek köftesi, kolay poagaca sigara böreği, milfoyden küçük pizaciklar olabilir ♥️♥️♥️
Minikcikler00 Pamukhanim_ evet çoklar canım daha önce haber verseler yine iyiydi patates salatasını tart kalıbında yapıyorlar kolay ve güzel oluyor canım