efeninannesi__ Kızlar acil bakmaniz lazım oğlum 2.5 yaşında 9 ay oldu tuvalet eğitimini tamamlayali ne gece ne gündüz hiç baglamadim altına da hiç yapmıyordu ama şimdi hem gece hem gündüz altına yapmaya başladı
efeninannesi__ efeninannesi__ böyle olan varmı düzelir mi bu durum ya aşırı sinir oldum günde 20 kez kıyafet değiştiriyorum gece tuvalete kaldırıyorum sabah bakiyorum altına yapmış
reyreylo efeninannesi__ psikolojik bir sebebi olabilir mi? Son zamanlarda olumsuz bir şey yaşamış olabilir mi
_YanakReisinAnnesii efeninannesi__ tuvalet eğitimi süreci nasıl geçti? Korkan,zor alışan,sıkıntı yaşayan çocuklar da belli bir yerden sonra eğitim başa sarabiliyormuş öyle birşey okumuştum.
efeninannesi__ efeninannesi__ niye böyle yapıyor ki bileniniz varmı düzelir mi bu durum 1 aydır filan böyle
F0244 Üşütmus olabilir ağır birşey kaldırdı mi onu sorun geçen oğlumda okulda sandalye den düşmüş altına kaçırıyor du surekli 1 hafta okulda bile kaçırdı beline masaj yaptım vücut ölçme yaptım geçti çok şükür
efeninannesi__ F0244 yok canım yok bu baya oyundan vazgecmemek için tuvalete gitmiyor kendini sıkıyor sikiyor öylede sızıntı gibi altına kaçırıyor inadindan yani
efeninannesi__ Hayır reyreylo hayır psikolojik olarak ağır ne yasabilirki diye düşünüyorum ortada hiç bı sebeb yok