Dermin Kizlar adet olup bittikten sonra 10 gun kahverengi leke geliyor neden acaba komsumuz kanser olabilirsin dedi korkuttu beni adetim 4 gun suruyor bitikten sonra 10 gun belki daha fazla kahverengi akinti geliyor
cLearQueen Dermin 3 aydan fazla asırı kanamam olmustu, ben kanser degilmisim parca yolladılar. Insallah sen de degilsindir.
ozdenizzz Dermin vay beee komşu gibi komşu tahlil desen var ultrason desen var gözüyle smear bile almış. Hiç öyle şey olur mu Allah aşkına kanser olan bir insana bile kanser demeden önce 50 tane tetkik yapılır nolur bi doktora gidin.
Prensesannesi32 Dermin doktora git canım her düzensiz kanama kanser mi olurmuş benimde düzensiz kanamalarım vardi 2 ay önce parça aldilar sonucta birsey çıkmadı
Deletedmom_968 ozdenizzz konudan bağımsız bu foruma kahkaha attım deme usulunüz çok güldürdü Allâh da sizi güldürsün inşallah 🥰❤
Deletedmom_968 ozdenizzz tabi öyle sonunda kadar haklısın bazısının gözü lazer maşallah direk görüyor😂😂bişi çıkmaz inşallah da bida konuşamaz