rumeysaa1 Anneler selam 2 aylık oğlum var sap simplex gaz damlası kullanıyorum ama damlayı verdıgım gün daha çok ıkınıyor zorlanıyor uyumuyor vermediğim zaman daha rahat oluyor kızımda da kullanmıştım böyle bir sorun olmamıştı yaşayan var mı teşekkürler 🥰
hlyaakky rumeysaa1 biz yaşadık her bebekte her damla işe yaramıyor maalesef sab simpex verdiğimde sıkıntımız X2 oluyordu damla işi biraz deneme yanılma yöntemi bebeğimde clinikid probiyotik ve relactaz dan fayda görmüştüm
imaslpr rumeysaa1 kızmda kullandım hatta kullanmadığım kalmadı. En iyi yöntemim de şuydu gaz damlasını belirli saatlerde verdim sabah ve akşam aynı saatlerde ayrıca emmediği içinde mamasının içine has zeytinyağından 1 damla karıştırıp içiriyordum. Ayrıca mamayı asla çalkalamıyordum
rumeysaa1 hlyaakky evet aynen sorun iki katı oluyor gaz damlasını verince bende kestim masaj hareket yaptırıyorum o şekilde
rumeysaa1 imaslpr bide böyle deniyim bizde mama kullanıyoruz çalkamıyorum bende kaşıkla karıştırıyorum yada daire çizerek
rumeysaa1 hlyaakky teşekkürler yok öyle çok sıkıntılı geçmiyor erkeklerde gaz çok sorun oluyor diye duymuştum hafif atlatıyoruz cok şükür gündüzleri birşey yok zaten ne olıyorsa gece oluyor 🙄
hlyaakky rumeysaa1 benim oğlumun laktoz intölaransı var hâlâ var 10 aylık olduk neredeyse o yüzden bir çok yolu Bir çok ilacı denedim 🥹 Aptamil prosyneo olanın sindirimi biraz daha kolay isterseniz onu da deneyebilirsiniz bide Avent kolik biberon 🥹
imaslpr rumeysaa1 aptamil çok gaz yapıyor ya hipp organik combiotic denedin mi bence gazda aşırı iyi bir mama