buglemmom bebeğim mama veye meme sütü emdikten sonra 5 10 dkka sonra hıçkırık tutuyor sizce reflü olabilirmi henüz 1 aylık ama
biricik9 buglemmom reflü değil bence reflü olan bebekler genelde aşırı kusar fışkırarak bizim buralarda mide büyütmesi oluyor diyorlar ne kadae gerçek bilmiyorum
drykrbn buglemmom midesi genişliyor gayet normal hıçkırığı kesmek için biraz daha besleyin çok kısa hemen kesiliyor besleyince merak etmeyin boğazına kaçmaz
drykrbn buglemmom aylar ilerledikçe azalıyor hıçkırık 3.aydayız hala ara sıra oluyor besledikten hemen sonra yatımayın bi 10 dk falan dik tutun
ezgicnts buglemmom benim bebeğimde öyleydi 1 dakka emse bile hemen hıçkırık tutardı ama reflüsğ yoktu reflü yatağı kullandım hep sorun yaşamadım resflüsü yoksa eğer emmeden ve mamadan sonra hıçkırması çok normal
ngzr Hava yuttuğu için hıçkırıyor aşkım ama tabi gelenekselci yaklaşırsak midesi büyüyor derler geçmesi için emzirebilirsin tekrar dik pozisyonda da tutabilirsin emzikte verebilirsin korkulacak bir şey yok