ferahmete Anneler gece terörü nedir bilgisi olan var mı oğlum 2 yaşında gece kalkıyor .Bı takım hareketi var
catperson ferahmete birden çığlık çığlığa ağlayarak uyanır, sakinleştiremezsiniz, sarılmanıza tutmanıza izin vermez, gerçekten uyandığında bunu hatırlamaz da. Kendiliğinden geçmişti kızımda bir süre sonra.
Prenses_annesi22 ferahmete bnm kızım 4 yasındaydı yasadık bız 1 ay zor gecti gece ansızın uyanıyordu cıglık cıglıga oturuyor aglıyor tepınıyor falan sarılsam vuruyor devam bagırmaları kesılmıyor kalkıyor yuruyor tutuyırm oturtuyorm yataga falan tepınme devam edıyor aglama devam edıyor. Gelişim doktoru ıle konustum anlattı bellı bır saatte mı kalkıyor dedı takıp edın dedı baktım saatı bellı degıl bellı saatte kalkıyorsa dedı mesela 2 de kalkıyor hep ozman 1.30 gibi su ıcme bahanesıyle kaldırın dedi enazndan atak önlenır dedi. Ama bzmkı bellı olmafıgı ıcın yapacak bırsey yoktu beklyordum oturup gecsın dıye nzman sustu ozman hadı uyuyalım dıyordum alıp sallıyordum uyuyordu öyle öyle gectı sukur rabbm kmseye vermesın esım tahammulsuzdu nöbetden gelıp dövmeye kalktıgı olyodu dıyordum askm kendınde degıl gececek sn bska odaya gec uyu flan çok zordu sebep olan sey ıse bay bay night dı uyku duzenı ıcın veryodum nalet olsun ona gördükce yazyorm hatta kullnmak ısteyenlere asla vermeyn dıye
arzu2901 catperson benım kızım da 2 yaşında 2 haftadır böyle ya. Delirmek üzereyim uyku düzenı hep bozuldu. Ne zamana geçer acaba bu süreç?
burcu_kyaa Prenses_annesi22 bende önceden bay bay kullandım ama 1 seneyi geçti kullanmıyorum. Daha yeni 1-2 kez uyku terörü yaşadık. 22 aylık. Gece yarım saat sakinleşmedi. Korktum valla hastaneye götürüyordum. Sonra kendi kendine uyuya kaldı. Kapısından döndük.
catperson arzu2901 inanın artık hatırlayamıyorum ne kadar sürdüğünü bile 7 yaşında şu an o kızım. Bir süre sonra biz alışmıştık artık gece terörüne, sadece debelenirken zarar görmemesi için önlem alıyorduk. Alıştıracak kadar sürmüş sanırım.🥲
ferahmete Oğlum ağlayarak uyanmiuor fakat uyanıyor oturuyor kafa arkada uyur vaziyette öylece duruyor düşecek farketmesem