defnekusum_ Kızım 4. Ay kontrolünde 6900 dü az önce ev tartısıyla tarttım 7 kilo çıktı yarın 6. Ay kontrolü var hiç kilo almamış mama + meme şeklinde ilerlememe rağmen ek gıda süreci başlayacak ya acaba alır mı bir de sizce sebebi ne olabilir kilo almamasının
bsraygt1205 defnekusum_ büyüdükçe kilo alımları yavaşlıyor diyorlar bizde de öyle oldu 500 gram 400 gram derken bu ay 200 gram almış 9 aylık olacak. Ek gıda düzenimiz de yok oturmadı hala çok zor ilerliyoruz. Dönem dönem olabiliyor doktorun normal değerlendirirse sorun yok bence. Ev tartısı farklı çıkarma ihtimali de olabilr belki🌸
melisatasceken defnekusum_ büyüdükçe kilo alımları yavaşlıyor aynı zamanda haraket etmeye başlıyolar 4. Aydan sonra dönme vs bizimde 2 ay boyumuz hiç uzamamıştı mesela sonra 2 ayda 5 cm birden uzadı 300 gr almışken 600 gr aldı gibi gibi keyfi yerinde iştahı yerindeyse içinizi ferah tutun son söz doktorunuzun tabiki🌼
defnekusum_ @bsraygt1205 @patilikiz @melisatasceken Kızlar hepinize teşekkür ediyorum kontrolden geldim 600 gram almış ebe de aynısını dedi zamanla kilo alımı yavaşlıyor diye her şey normal 🌸❤️