tuananilmoms Hazal2748 evet canım tek yöne fiyatına inmiş nerdeyse dışarı doğruda bakar gezerken iyi olur sizin için
Hazal2748 PamukEcem tamam canım çok saol 7 buçuk aylığız bizde şu virüsten dolayı kızımın sevip sevmeyeceğini de bilemediğim için kararsız kaldım
Hazal2748 Miray00 çok saol canım virüsten dolayı şimdilik almaktan vazgeçtim evde değil de ben dışarısı için istemiştim bahar da gezeriz kızımla diye bakalım nasıl olacak terketmiyor demi
Hazal2748 Aycabu tmm cnm çok teşekkürler virüs bitince duruma göre bakarım artık evde kullanmaya almama gerek yok şimdilik çok saol canım terketmiyor demi yazın kullandınız mı bilmiyorum ama
mehtap92 Hazal2748 Hazal2748 ben babalınbaby almistm memnun kalmadım. Kraft hold 8 in 1 alcaktim fakat stok yok ve fiyat aşırı yüksek. Bende babyhope bel destekli kanguruyu aldım. Burdan bir arkwdas sağolsun videosunu attı bana akşam sipariş verdim hatta
Aycabu Hazal2748 yazın kullanmadık henüz kasımda doğdu kızım. Kumaşı pamuklu yumuşacık terleteceğini sanmıyorum 😊
Emin_e ezgizehra evet dışa dönük de kullaniliyor icinden bir tane yastik gibi aparatla geliyor o 3 ayliga kadar kullanimi sagliyor ben o sekilde kullaniyorum. Digerleri sadece ice dönük kullaniliyormus o yuzden bunu tercih ettim
Merve2560 Hazal2748 rica ederim canım benim bende bi heves aldım işte yakın zamanda geçer inşallah 🙏🌺
tuananilmoms ezgizehra her yöne olanda yenidoğan için yastık gibi bişey var altına koymaya, o şekilde 189₺ eğer tek yön alırsan ona yenidoğan aparatı alman lazım 179 falan sanırım yada 4 aydan sonrası için aparatsız alcan 139 oda