Hazal2748 Kanguru kullananlar hangi markayı önerirsiniz kullanışlı oluyor mu?? Bilgi istiyorum anneler
FarahNeva Hazal2748 ilkaybaby aldım ama kızım huysuz olduğu için durmadı 3-4 kez kullanabildim satıyorum ilgilenirseniz resim yollayabilirim
MarlaSinger Krafttan memnunum ama 6. Ayda kullanılabiliyor dik şekilde. 6 ay öncesi yan şekilde kullandım memnunum. Hatta 2. Bebeğimde de aynı kanguruya devam edeceğim sağlam yani
MarlaSinger Hazal2748 yok canım iki yönlü de kullanılıyor hatta sırta da takılıyor . Ama 1 yaşına kadar kullanılıyor. Bazı pahalı markaların kanguruları 4 yaşına kadar kullanılıyor ama o zaman da çok ağır oluyorlar.
balasininanasi E bebekten baby plus aldım sadece 60 lira. Zaten bebekleri belli bi kiloya kadar taşıyabiliriz kanguruda. Kimi bebekte sevmiyo. Büsürü para vermeye gerek yok bence 🤷 Gayet memnunum şimdilik yüzü bana dönük kullanıyoruz 😊
SedaMeyra Hazal2748 evet disa dönük yeni cıktı . Yuzu bana dönük kullaniyorum 7 aydan sonra sirtimda kullanmaya basladim yuzu sirtima dönük şeklinde . benim kurtaricimdi o. Kilolu biriyim bel kismi bana oldu bi cok kangurunun bel kismi malesef belli standsrtlarda
Hazal2748 PogacaYanak tamam canım çok saol allah razı olsun solombaby daha iyi demkki mamadusbaby de hoşuma gitmişti çok saol
Hazal2748 Ozge23 bende mamadusbaby düşünüyorum aslında memnunsunuz demi önde dışa dönük kullanılmıyor demi ? Size dönük de bebek rahat duruyor demi 6 ay 7 günlük bebeğim
PogacaYanak Hazal2748 rica ederim canım ben kullanıyorum çokta memnunum ama sling kullanıp memnun olan da çok istersen onuda bir araştır ben kullanamam diye almamıştım