bsbaby Kızlar OGstore’dan alışveriş yapan var mı? Ne alıyorsunuz mesela çok beğendiniz önerebileceğiniz ürün var mı? Kızım 8 aylık ek gıda konusunda eksik kaldık 3 gün kuralıyla tadım yaptırıyodum alerjik yapısı var bir şeye alerjisi olduğu zaman 3-5 gün ara veriyoruz ek gıdaya bu yüzden her şeyi veremiyorum özellikle meyve alerjisi var 😫 sizce ne almalıyım ne vermeliyim 8 aylık kızıma
ggrqnitt bsbaby bebeğimin yumurtaya alerjisi var. Og pankek seti beni kurtardı kesinlikle tavsiye ederim. Ben set almıştım tarhana,irmik,pirinç unu vs olan . Bisküvi de güzeldi ama paketlemeye yumurtalı aynı ürünlerle paketlendiniz için bıraktım. Tuzsuz peynir aldım gereksizdi . Almayın
gg3848 bsbaby ben oradan pirinç unu irmik yulaf unu tarhana zeytin yağı bebek makarnası bebek bisküvisi almıştım hepsi de çok güzel geldi
melisatasceken bsbaby irmik bebe bisküvisi en çok kullandığım ürünlerinden hurmalı puding yulaf unu ve pirinç ununuda aldım aynı zamanda
dunnobeck bsbaby Ben set şeklinde aldım. İçinde zeytinyağı, tarhana, buğday unu, buğday rüşeymi, irmik, muhallebi, pirinç unu, pekmez var. Çok memnunum pirinç unu dışında hepsini kullanıyorum
bsbaby Bebek tarhanası, bisküvi, irmik, pankek vs bir kaç bir şey almayı düşünüyorum bunları verebilirim dimi 🤔
m167 Dediklerinizi aldım ben kullandim işimize çok yaradı çünkü yumurtayı tek yemedi arasi oglum irmikle verdim bizkuvi karıştırdım tarhana kullanmadim ordan kendim aldım pankek aldım yemedi
yft Merhabalar ürünlerin içinden kurt ve yabancı cisim çıktığına dair çok şikayet okudum, o yüzden benim de kafam karıştı. Böyle bi şeyle karşılaştınız mı?
bsbaby yft daha dün aldım bende henüz denemedim yarın deneyeceğim sorun olduğunu duymamıştım inşallah bir şey çıkmaz
Tugcebb bsbaby og’un hazır pankek karışımlarını kullandım. 8.9 aylarda yedi sevdide. Diğer paketler elimde patladı her çeşidinden almıştım yemedi. Tarhana ve irmiki başka marka almıştım şuan hatırlayamıyorum tarhanayı yemedi, annemin yaptığı tarhanayı yiyince onunla devam ettim ben. Annem torunlarına ayrı tarhana yapmıştı, az çok bilir ne zararlı ne değil o yüzden güvendim sevince de öyle devam ettik. 9. Aydan sonra içine kırmızı biber salçası yapıp koymaya başladım. Alerjik demişsiniz belki bunu denemeniz gerekiyordur. İrmikte muhallebi yapıyordum. 10. Aya kadar verdim sonra yine kendi istemedi 🤦🏻♀️ ama ilk dönemler irmikli ya da yulaf unlu muhallebi tarzı yiyecekler kurtarıcı oluyor her şeyi veremediğimiz için. İçine armut rendesi, ezilmiş muz gibi şeyler koyduğunuzda meyve de yemiş oluyor en azından. Tabii meyveleri buharda haşlayarakta katabilirsiniz. Meyveye de alerji demişsiniz ama elma, armut genelde verilen meyvelerden denediniz mi bilmiyorum (muz sevmiyoruz biz o yüzden çok deneyimleme fırsatım olmadı)
bsbaby Tugcebb armut alerjisi var maalesef şuanlık muz ve elma yiyor dün tarhana irmik muhallebi sebze çorbası vs bir kaç bişey aldım henüz denemedim bakalım yarın deneyeceğim umarım yer ek gıda konusunda çok geri kaldık 6 aydan itibaren başladık doktor takibinde ama ne versem sorun oluyor anlamıyorum önce yiyor sonra kızarıklık döküntü kusma pişik oluyor ek gıdayı kesiyorum düzeliyor başka bişey veriyorum yine aynı oluyor verdiğim şeylerde mesela patates havuç kabak vs ilk ek gıdaya başlarken verdiklerimiz yanii öyle absürt ağır bişeyde vermiyorum bir iki kaşık veriyorum ama yok çok zor cidden ne yapacağımı şaşırdım
Esrakdr bsbaby toz muhallebiler var kabaklı havuçlu falan mükemmel birde zeytinyağlı bebe bisküvisi tozu
Tugcebb bsbaby alerji konusunda benim çok bilgim yok. Bazı yiyeceklerde kakası değişti sadece oda nadir. Ama burda bu durumu yaşayan çok anne var. Bence postu direkt ek gıda sürecinde alerji diye açarsanız birçok anne deneyimlerini paylaşır, sizinde süreciniz kolaylaşır. İnşallah sürekli değil, geçici bir durumdur 🌸