cetinerrr26 Bebeğim şuan 5 aylık oruç tutmayo çok istiyorum ama emziriyorum emzririken oruç tutan oldumu olduysa olumlu olumsuz sonuçlarını yazarmisiniz
Lolik cetinerrr26 🙋🏻♀️🙋🏻♀️🙋🏻♀️ Doğum sonrası ilk ramazanımda oğlum 6.5 aylıktı ful tutabildim. Sütümü etkilemedi. Benide etkilemedi. İftardan sahura bol su tükettim, sahuruda yumurtası, meyvesi vs hafif ama sağlıklı tüketmeye özen göstermiştim.
gg3848 cetinerrr26 vücudunuzu tanıyorsunuzdur eğer sütünüz beslenme durumunuzdan etkileniyorsa tutmayın tabi
SooMin cetinerrr26 ben normalde de açlığa gelemiyorum elim ayağım hemen titriyor ama emzirdiğim için iyice zorlanırım göze alamıyorum 🥺
cetinerrr26 Lolik ben her emzirmeden sonra kendimi sartladim su içiyorum sanki sütüm bu yüzden var oluyomus gibi hissediyorum korkuyorum 🥹
Lolik cetinerrr26 tutmayı çok istiyorsan dene , sütünün etkilendiğini düşürtürsen tutmazsın sana böyle bir kolaylık tanınmış sonuçta 🥰
cetinerrr26 SooMin beni ramazan ayında açlık hiç etkilemiyo sahurda su içerek tutuyordum dayanabilcegimi düşünüyorum. Deniycem bakalım