ballibadem_ Normalde bana yapışıkken başkası gelince çok da aramıyor. Sık sık görmediği için farklı geliyor insanlar tabiki ilgisini çekiyor ama bu kadar değişmesi normal mi bilmiyorum sizinkiler nasıl
hasrettk ballibadem_ tam olarak böyle komşunun kızını görünce ben çagırsamda asla gelmiyor kıza yapışıyor bana gelememek için ağlıyor 😂 kafede kızların masasına gider onlarla oturur 16 aylık kendileri
oylesinebiri__ ballibadem_ bebeğim parmağını çatlatigi için acile gittik orda bi kıza gitti ve bana ve babasina bay bay yaptı üstüne öpücük attı 🤣
gg3848 ballibadem_ keşke benimki de öyle olsa bazı çocuklar farklı insan görmeyi seviyor bence çok güzel bir durum
ballibadem_ hasrettk benimki de 20 aylık olmak üzere, ya ben üzülüyorum ama bu duruma abartıyor muyum bilmiyorum ama
ballibadem_ oylesinebiri__ çok geçmiş olsun, ay arkadaşımın kızı da bi ara öyleydi her gördüğü kadına abla abla diyip kucağına atlıyordu ama şimdi bırakmış 22 aylık
hasrettk ballibadem_ normalde kıskanç biriyimdir ama buna takılmıyorum Allah korusun benden başka kimsede durmayan bir bebek olsaydı daha zor olurdu sosyal bir bebek diyorum geçiyorum
eks24 ballibadem_ benim oğlum da oluyor. Ben de kızıyorum üzülüyorum. Ama bizim gibi tam anlamıyorlar daha çok küçükler. zamanla anlayacak biz de bazı durumlardan dolayı anlatıcaz.
gg3848 ballibadem_ yok canım olur mu öyle şey insan hep bana düşkün olsun istiyor çok haklısın ama benimki de bana fazla düşkün ve artık boğulmaya başladım bu kadarı da yoruyor insanı
ballibadem_ hasrettk ben de öyle demeye çalışıyorum ama kafamla kalbim uyuşmuyor işte bazen ben de kıskanç bir anneyim sanırım
ballibadem_ gg3848 evet evde mesela anne anne hep bacağımda benle duruyo babası olsa bile. Ama başkası gelince bayaa uzun süre unutuyo beni. Ne bileyim ben ona bağımlıyım sanırım 😂
UrbanMom ballibadem_ kimseye yaklaşmaz ama annemi gorunce anında satar işine geliyor açıkçası 😂 annem ha bire çizgi film veriyor, istediği abur cuburlari veriyor bende sağlıklı yemek diye dolanıp çizgi filmi kısıtlıyorum tabi istemez 2.5 yasinda su an.
Pamukhanim_ ballibadem_ normalde bensiz durmaz kızım ama kuzenimi görünce veya yanda kızlar var onları görünce bay bay ben gidiyorum yapar bana 16 kendisi 😅