Rwerdst Pamukhanim_ büyük mavi merdivenli olan var bende. Bence sarı merdivenliyi alın. Çıkması zor olur şuan için mavi merdivenliye aşırı dar. ve kayılan kısmın bariyeri çok kısa düşme konusunda beni korkutuyor. Ama bahçeniz varsa da su kaydırağı da oluyor o yönden de iyi olabilir şuan arada kaldım 🤣🤣🤣🤣
Nisaalparslan422 En üstekini almıştık en kaliteli olanı da o aslında şuan kullanmıyoruz oğlum sıkıldı evde bir köşede duruyor
Rwerdst Pamukhanim_ bence sarı merdivenliyi alın ama onun da kenarları eğer mavi merdivenli gibiyse bence mavi merdivenliyi alın daha kullanışlı. En iyisi gidip bakın önce ya. Bu arada aralıklı olarak kaldırıp geri konursa sıkılmıyorlar. Hevesle biniyor oğlum.
Pamukhanim_ Deletedmom2987 ayy sıkılır mı acaba komşuma ne zaman gitsek seviyor ama bilemedim yazın bahçeye koyarım zaten
Deletedmom2987 Pamukhanim_ valla sıkılabilir bir hevesle aldık bizde 1 gün boyunca kaydırak istiyorum diye ağladı, bir hafta her gün kaydı sonra unuttu, neyseki kardeşi var büyüyünce o kullanır 😂 bu bizdeki
Pamukhanim_ Deletedmom2987 aaa bunuda görmüştüm olsun ya napalım bahçeye koyarız bizde kuzenleri var onlarla belki kayar
happymomk Pamukhanim_ o küçükten bende var 2 yaşına kadar anca kullandı sonra kaymaktan zevk almadı yeriniz varsa büyük olandan alın
Rwerdst Pamukhanim_ bitiş kısmı çok dik duruyor ama bunun. Su kaydırağı olursa dibine havuz konsa bilemedim ya sanki yine tehlikeli olur. Ama merdiven yönünden çok daha iyi
mommmmyys 3kedili2bebekli 2. Çok kullanışlı büyük ama daha güvenli diğerlerinin ucu yarım gibi çocuk popısu yere çarpıyor
annekko Pamukhanim_ 2. Olan var tepesinden inmiyor 1 yaşında almıştık 4 buçuk şuan çok kullanışlı ve sağlam