Pamukhanim_ Kızlar kızıma kaydırak alıcaz ama hangisi daha iyidir bilemedim kullanan arkadaşlar sizce hangisini alalım ben en alttaki küçüğü alacaktım ama uzun yıllar kullanır mı bilemedim
3kedili2bebekli Pamukhanim_ yeriniz varsa büyüğü tabi ben ondan kullanıyorum daha yazın kullanmadım ama memnunum
suheyla92 Pamukhanim_ bizde en alttakinden var cok pratik oynamasi bitince katlayıp kaldırılıyor ama cok kısa bebek 22 aylik olmasina ragmen bacak boyundan azicik daha uzun. Yeriniz varsa ortadaki en güzeli olur uzun yıllar oynar
Pamukhanim_ 3kedili2bebekli yerimiz var odası büyük Bahçeli evimizde ama kızım 16 aylık hani büyük olanı kullanabilir mi acaba diye küçük düşünmüştüm
mommmmyys 3kedili2bebekli 2. Çok kullanışlı büyük ama daha güvenli diğerlerinin ucu yarım gibi çocuk popısu yere çarpıyor
mobesebesir Pamukhanim_ diğeri de çok küçük oğlum da biraz boylu bi cocuk zaten kaymak için oturunca kaydiragi kapliyordu alacaksanız büyüğünü alin
Pamukhanim_ Niyesordunbucevabi uzun yıllar kullanır dimi canım. Komşum da en üstteki var korkmuştu biraz ama sevmişti
Pamukhanim_ ilay-mom Benimkide 16 aylık uzun yıllar kullansın diye büyükmü alsam dedim ama komşum da gördü sevdi ama onunki büyük düşer diye korktum büyükten
Niyesordunbucevabi Pamukhanim_ onlar biraz yüksek geliyor bana ben kızlar iki yaş olmadan almıştım baya kullandılar zaten büyüyünce ihtiyaç kalmıyor ki parkı tercih ediyorlar 😀
ilay-mom Pamukhanim_ yeriniz varsa büyük alın bence ama öğrenene kadar yanında durursunuz mecburen bende daha yeni kullanmaya başladım 10 gün olmuştur
Pamukhanim_ Niyesordunbucevabi bizim park baya uzak o yüzden hani uzun yıl kullansın dedim birde şimdi yazın bahçeye koyunca 2 haftaya kuzenleri geliyor kesin binmek ister 5 yaşında onlar küçük olursa kırılır falan diye düşündüm.
ilay-mom Pamukhanim_ ne güzel o zaman kesinlikle böyle yerim evim olsa ben büyük tercih ederdim 😊 keyifle oynasın minnos
Pamukhanim_ 3kedili2bebekli teşekkür ederim😘💕 bende daha çok hoşuna gitsin diye düşündüm komşum da üstteki var onu bile çok sevmisti