Sevim125 Başına böyle bişey gelen varmı kıızım bezini alırken tuvaletini yaptı ve yeşil köpük köpük kaka şaştım kaldım ilk defa böyle bişey oluyo daha önceden başına böyle bişey gelen varmı
Htc Sevim125 bi kaç defa olmuştu doktor bazen olur sürekli olmadığı sürece sıkıntı olmadığını söylemişti
Nekwa Sevim125 fazlaa bekleyince oyle olurmuş köpük gaz oluyomus Kac aylik kaç dk da 1 emiyor ilkk defa olduyysa sorun yok Ama hep oluyoraa sütün fazla geliyo olabilir
Elif7781 Sevim125 bunun icin ben tahlil yaptırmıştım bisey çıkmadı cok şükür sürekli olurdu geniz akıntısı yapabilir dış çıkarma belirtisi olabilir
ZeySer Benim oğlum da olmuştu bir ara çorbalara başladğım zaman bide çok kötü kokuyor du Şimdi vermiyorum olmuyor
Sevim125 Nekwa 2 aylık ama 2 saatte bir emiyo yinede fazla beslenmeden mi bilmiyorum zaten çok gazlı bi çocuk bnmkisi durmadı sürekli ağladı bilmiyorum ağrı mı yapıyo anlamadımm
Rabiaaa06 Sevim125 canım kaç aylık bebegım pişik ciltte döküntü Gaz sancısı burun tıkanıklığı felan varmı
ZeySer Sevim125 Acaba sizin yediğiniz bir şey dokunuyor olabilir mi belki de sizin yediklerinizdendir
Elif7781 Sevim125 dişi 2 aylıkken belki çıkarmaz ama belirtileri bi kaç ay önceden başlayabilir ( bu arada disli doğan kuzenim var 🙄) Geniz akıntısı da aşırı yapar mukusu serumfizyolojikle biraz seyreliyor
Miray1616 Sevim125 benim kızımda iki aylık iki haftadır yeşil köpüklü ve mukuslu kaka yapıyor yarın doktora gideceğim umarım kötü birşey yoktur 🙏🏻
PrensesAlin Miray1616 benim kızım da da 3 gündür yeşil kokulu sümüksü kaka var acaba dr gittiniz mi bişey çıktımı bende endişeleniyorum
Miray1616 Sevim125 umarım öyle olur yine doktor sonuçlarını birbirimizle paylaşırsak sevinirim belki yardımcı oluruz birbirimize 😢