ebrusafura 15 aylık kızım var uykuya dalamıyoruz az önce yattı zorla geceleri de çok kalkıyor sizdede böylemi ne yapmam gerek ya☹️☹️
Fnscns ebrusafura 21 aylık kızım var iki aydır böyleyiz ne yapacağımı şaşırmış durumdayım düzeldi mi sizin çocuk
ahsenguzum ebrusafura q diş sancısı çekiyo canım. Henüz çıkmıyorsa bile arka dişleri rahatsız ediyordur çenesine hafif masaj yapın, diş jeli kullanabilirsiniz veya tetagil
dorinde ebrusafura biz de 17 aylıgız aynı durumdayım tam yatırıyorum 10 dk sınra ya emmeye kalkıyor ya ninni söyletiyor
ebrusafura Fnscns yok canım hala düzelmedi arka dişleri çıkardık bide sayfamda görürsün köpek dişi şişmiş 3 tane onları patlatamadı dalamıyor eli agzında gece çok uyanıyor hatta dün gündüz hiç uyumadı
ebrusafura ahsenguzum dilinde beyazlık vardı köpek dişleriymiş 3 tane var öyle çekildi o mahvetti beni
ebrusafura dorinde ben bide emmeyi kestik bacım diş bizi bitirdi hepsini bi çıkarıp rahatlasaydık şimdide 4 dü birden köpek dişleri çıkarıcak beyazlama var ama ucu daha yok