rabisozdmr Merhaba , 3 gündür bebeğimin ateşi 40 a kadar çıkıyor geceleri özellikle şurup içirince düzeliyor . Burun akıntısı öksürük de var zaten . Aynı durumda olanlar yazabilir mi? Gece oluyor ateş sabaha kadar sürüyor ne uykumuz var ne keyfimiz …
zynpks rabisozdmr ortalıkda rvs virüsü var bence bir hastahaneye gidip test vermeniz daha mantıklı olur ateş heleki yüksek ateş normal değil geçmiş olsun sağlığına kavuşur biran önce inşallah
prenses37 rabisozdmr doktora gidin kizimda 2 ay ust uate ayni belirtiler vrdi domuz gribi olmus griple oksuruk hala gecmiis dgil
koalaaa rabisozdmr kan verdir bence. Bizim de böyle oldu çok yüksel enfeksiyonla yattık hastanede. İhmal etmeyin derim
rabisozdmr zynpks Amin Allah razı olsun. Evet bugün haberlerde gördüm. Daha dün hastanedeydik test falan yapılmadı . İki hafta önce hastaneye gittik kanına akciğerine hepsine bakıldıbiraz enfeksiyon varmış . Dün doktor sinüzit dedi . Koltuk altı 42 derece şimdi
rabisozdmr koalaaa kanı iki hafta önce verdik bişey çıkmadı . Az önce eve geldik. Fitil verdik rahatlattı biraz . Solunum yolu iltihabı varmış .
prenses37 rabisozdmr banada oyle dediler enfeksiyn dediler cocuguma lavman ble yaptiar gecmeyince baska doktora gttim test yaptilar domuz gribi cikti pozitifti
Noname987 rabisozdmr oğlum da öyle 5 gündür ateşli. İnfluenza dedi doktor antibiyotik rnfluvir içiyor ama ateş bir türlü geçmedi
zeynep1401 Nasıl oldu bebeğiniz inşallah iyidir ateş çok zor çünkü hele bebekler icin çok zor oluyor geçtiğimiz hafta benim bebeğimde 4 gün ateş çekti calpol ve pedifen dönüşümlü kullandık şurup içince 1 saat sonra iyi oluyordu bütün neşesi de geliyordu ama 6 7 saat sonra tekrardan ateşi çıkınca yavrumun oturmaya takati kalmıyordu onu öyle görmek de çok üzüyor insanı🥺
rabisozdmr zeynep1401 ay bizde öyleydik en son fitil verdik iyi oldu. Geceleri özellikle ateşimiz çıkıyordu . Bide emzirmeyi bırakma sürecindeyiz dua edin lütfen. Size de geçmiş olsun