TwinsAndBeren Kızlar özelde doktora gittiğimiz gün takar mı spirali yani elinde bulunan bişey mi ? bir de günü vardı sanırım bilgisi olan yazabilir mi
myarenb TwinsAndBeren reglin 3. günü takıyorlar genelde. ben devlette taktırdığım için diğer soruyı bilmiyorum, eczaneden kendim aldım.
Busegr TwinsAndBeren ellerinde oluyor evet reglin 3. Günü gidiyorsun. Ama niye özele gidip çok para veriyorsun aynısını ben yaptım bedenim uyum sağlamadı 5500 e taktırdım 5500 e çıkarttırdım hiç gerek yokmuş hadi taktırdım keşke çıkarttırırken devlete gitseydim veya aile hekimliğine dediğim çok oldu 🤦🏼♀️
kendin TwinsAndBeren bence özele gidip takmaya gerek yok devlete tak hem bazı yerlerde ücretsiz devlete kan veriyorsun sdiger günde takıyorsun ben daha öncede özelde taktım ilkinde muane oldum kan verdim diğer günde taktim
kendin TwinsAndBeren bide adet olmana gerek yok ben her seferinde adet olmadan taktım eğer gebelik yoksa doktor direk takıyor
TwinsAndBeren Busegr yaa ne bileyim özelde doğum yaptım doktorum 2-3 kez adet olunca gel demişti başka yeri düşünmedim o yüzden ama haklısınız devlette de aynı işlemi yapıyorlar sonuçta, ben bunu bi düşüneyim teşekkür ederim 🫶🩷
yasmin0651 kendin adet olamıyorum şuan emzirdiğim için taktırmak istiyorum ama hormonlu mu hormonsuz mu daha iyi birde adetsizken çok acıyor diyorlar doğru mu bu
kendin yasmin0651 nasıl bir ine vuruyorsa ona benzer bazıları abartıyor ben ilkinde taktım doktor hadi kalk diyor ben takınız mi diyorum çünkü o kadar büyük bir acı yok ben 4 defa taktım en son doktor çıkarı çünkü benim bünyem iyi gelmiyor hep kayıyor düşüyor doktor birdaha takma dedi ve bu ay kol altı implantı takmak istiyorum randevu Alicam
kendin yasmin0651 ilk taktığı da 6 ay boyunca düzensiz kanama ola bilir sonra düzene giriyor. Ağrı falan olmuyor. kanama fazla gidiyor yada leke şeklinde Özelikle takınca adetliyken kendine iyi bak çünkü adetliyken daha çok kayma riski oluyor
glz2 yasmin0651 sprialin takıldığını hissetmiyorsunuz ama vajinayı açmak için bi aparat takıyorlar o biraz acıtıyor ama dayanılmayacak bir acı değil
damlaozzz TwinsAndBeren Özelde çok pahalı bende İzmir Şehir hastanesine gittim doktor devlet artık takmıyor dedi yaşadığınız şehirde varsa takan devlet hastanesi oraya taktırın bence
glz2 TwinsAndBeren şehir hastanesinde taktırdım gider gitmez taktı regl değildim aynı işlem aynı ürün şehir hastanesinde de taktırabilirsiniz
tprk92_ TwinsAndBeren öncelikle gider gitmez takmaz cnm en az 10 gün ilişki yaşamamış olman lazım sonrasında gebelik testi istiyorlar sonuca göre takar ayrıca ilk muayene eder eğerki enfeksiyon veya akınton yoksa o zaman takıyorlar ben aile sağlığı merkezinde taktırdım ücretsiz bi şekilde ve regli değildim regliyken istemiyorum dedim bitince gel bakalım dedi bana 12 sene koruyor hemde