Arkadaşlar lütfen akıl verin. Kızım cok hareketli hic durmaz dikkati uzun sure bi yerde sabit kalmaz. Bebekliginde 4-5 aya kadar yatagina yatirdim kendisi uyudu. Donmeye baslayinca bu uykuya dalma suresi 2 saati bulmaya başladı surekli yataginda gezintideydi bende ayakta sallamaya başladım oda mesele sallanmak degil eli ayagi sabit kaldığı icin mecburen uyudu. Simdi bi kaç aydır uykuya geçemiyor emiyor kucagimda pispisliyorum yok. Ayagimda salliyorum yok. Yatgina yatırıyorum yok(hemen geri çıkıyor bizim yataga ayirsam kapatsam ayaga kalkıyor) yatagima alıyorum yok kendi halinde surekli geziyor. Yani aglamiyor da direnmiyor da.. hatta gozler kapanıyor kaşlari kaldirarak zorla uyanik kalıyor. Böyle en az 1 saat mucadele ediyoruz gece uykusunda da gündüz uykusunda da. Esim diyor fazla zorluyorsun cok uyuyor. Kendisiyle kıyas yapıyor. Gece uykusu en fazla 10 saat(11-12 saat olmasi söyleniyor) gündüz de 1 saat 15 dk sabit. Simdi burda benim hatam var mi?? Ne yapmam gerek lütfen akıl verin çıldıracağım artık günlük en az iki saat yatak odasinda geçiriyorum en az iki saat yemek yedirme mucadelesi veriyorum.