Dcnk Kaç aylıksınız ve neleri biliyorsunuz? Benim oğlum korona virüsün aşısını buldu ahhdjajajfnfnd şaka bir yana instagramda 15-16 aylık çocuklar çatır çatır konuşuyor maşallah 🧿 bizimki baba baba baba 😄😄
210796 Bugun galiba 16-18 ay anneleri delirdi😂kizim 16 ayi tamamlamak uzere uykulari berbad oldu ve tum gun mizmiz🥹bakayim herkes boylemi diye kac tane post cikti karsima
subrk 210796 16.ayda aynı bizde i sekildeydik. İştahsızlık ,uykusuzluk ,mızmızlık,banyo da ağlama (öncesinde çok seviyordu).17.ay haka devam.Biraz yemeği yiyor bu ara o da eh işte.
elifhamzacebi Bizde 16 aylığız oğlum çok mızmızlanmaya başladı gün içinde de aşırı huysuz ve bi kaç gündür iştahsızlık başladı uyku reddini fazlasıyla yaşıyoruz ne yapmak gerekiyor neler yapıyorsunuz 🙂
nisnurdmr 16 aylığız inatçılık yaramazlık hat safada kolayını bulsa düz duvara tırmanıcak, herşeyi kendi yapmak istiyor benden de yemiyor yarı aç yarı tok kalkıyor, kelimeleri yerinde sayıyo nasıl artırıcam bilmiyorum
210796 subrk ben buyuk cocugumda banyo konisunda hic sorun yasamadim.guzelce doldururdum kuvetu oturur oynardi.hatta yalniz tam desteksiz baktigim icin bende yaninda cabucak yikanir cikardim.en az yarimsaat falan zaman gecirirdi.simdi kizim dogumundam beri banyoda agliyor.yaz aylarinda denize goturduk orda alisdi sevdi bir ara.sonra yine ayni.dusun altinda 2 dakika yikayib cikariyorum resmen.banyo suresinde nasil agliyor ama.neden boyle bilmiyorum ne yaotimsa cozemedimde
1cocukannesi_1 Merhaba kızım daha 14 aylık ama bildiği tüm kelimeleri unuttu sadece düştü diyor sizde de böyle oldu mu acaba Baba dede gel git havhav hadi kelimeleri vardı sadece düştü kaldı normal mi
atarepla 17.5 aylık ve 2 yaş sendromu başladı maalesef her şeyi kendi yapmak istiyor çok inatlaşıyor. Kelimeleri çok artık saymıyorum. Renkleri rakamları öğrendi şu sıralar alfabeyi soruyor çok. Onun haricinde gereki gereksiz çok ağlamaya başladı niye öyle oluyor anlamadım her şeye ağlıyor 🥲