Kızlar merhaba,
Biraz kafama takıldığı için deneyimli annelere danışmak istedim. Her ay doktor kontrolüne götürüyoruz, doktoru bir problem görmedi ama ben gördüğüm izlediğim şeylerden etkileniyorum galiba. Oğlum 5 ay 14 günlük. Henüz ek gıdaya başlamadık. Doğduğundan beri tummy time sevmiyor doktorumuz ısrarcı olmamamı söylemişti ama ben ara ara yaptırdım, yastık desteğiyle daha rahat ediyoe yastıksız bazen yukarı doğru bişeyler gösterdiğimde bakıyor ama göğsü tam yükselmiyor bazen kafasını koyup yatıyor ağlıyor bir süre sonrada. Desteksiz oturmayı deniyoruz kalçasını kaydırıp kendini yatar pozisyona getiriyor. Mama sandalyesini denedik, kaykılıyor sağını solunu tutuyor 5 dakika sonrada mızıklıyor. Dönmüyordu 15 gün önce dönmeye başladı ara ara dönüyor ama kolunu kurtaramıyor. Kucaktaylen baş kontrolü iyi etrafa çok ilgili sadece hızlı hareket ettiğinde arkaya doğru savruluyor bazen. Sizce normal mi, tekrar doktorumuza danışacağım kontrolünde ama ilk bebeğim, her bebeğin gelişiminin farklı olduğunu bildiğim halde endişeleniyorum. Konuyla ilgili yorumlarınız olursa çok sevinirim☺️