cileksever Kizlar eski esle evlenince verilen nafaka iptal oluyor mu aranizda bilgisi olan varmi acaba
myavocado cileksever İştirak nafakası yani müşterek çocuğunuz için öngörülen nafaka evlendiniz diye iptal olmaz. Ama yoksulluk nafakası yani size verilen bir nafaka ise, yeni evlilik yaptığınızda elbette artık ödenmez.
cileksever Niyesordunbucevabi bacim haklisinda internette nafaka düşmüyor yaziyor bende bilgisi olan varmi acaba diye yazmak istedim
Niyesordunbucevabi cileksever inanma canım öyle bişe olabilir mi kimse aynı evde yaşadığı kadına aylık nafaka vermez zaten ortak masraflarınız sonuçta
Niyesordunbucevabi cileksever o konu hakkında bilgim yok bugün haberlerde çıktı süresiz nafakadan mı bahsediyorsun
cileksever Niyesordunbucevabi yok sadece cocuk icin olan nafaka devam ediyormuş bana olan iptal oluyormus🤷🏼♀️
Niyesordunbucevabi Niyesordunbucevabi evet öyle olacakmış bende izledim süresiz nafaka kalkıyor çocuğun ki devam edecek
Niyesordunbucevabi cileksever soruyu yanlış sormuşsun canım eski eşle alakası yok boşandığın eşinin verdiği süresiz nafaka kalkacakmış mesela 5 yıl evli kaldın ya 5 yıl nafaka verecekmiş çocuğun ki ömür boyu devam edecek