yakisiklinin_annesi Turkcell kullanıyorum ama artık hattımı taşıma zamanı geldi Vodafone düşünüyordum onun çekmediğini söylediler türk Telekom da ev interneti bizi baya rezil etti başka hangileri var hangileri güzel çeker öneri atın üstüme
Deletedmom2987 yakisiklinin_annesi yıllardır vodafone kullanıcısıyım, çekmeme gibi bir sorun yaşamadım
Dertliana yakisiklinin_annesi Türk Telekom kullanıyorum hiç memnun değilim çekme problemi var, Turkcell’e geçeceğim ben de, siz neden Turkcell den çıkıyorsunuz?
yakisiklinin_annesi suheyliii benim annemde kullanıyor oda aynısını söylüyor ama emin olamadım şikayetlerinde hep çekmeme sorunu var yazıyorlar
yakisiklinin_annesi Dertliana ya Turkcell i ben çok beğeniyorum her yerde çekiyor sadece faturaları biraz yüksek hat taşıma yapmam lazım seneye İnşeeALLAH ölmez yaşarsak tekrar Turkcelle gecicem böyle paket fiyatları düşüyor onun için başka operatöre geçmek istiyorum
yakisiklinin_annesi oylesinebiri__ ev interneti de türk Telekom çok berbattı iki sene kullandık bizi rezil etti
efeninannnesi yakisiklinin_annesi bende 4 senedir Vodafone kullanıyorum sadece köye gittim mi çekmeme oluyordu ama hiç bir sıkıntı olmadı başka yerde türk Telekom berbat sürekli sorun yaşadım
maybeybi yakisiklinin_annesi bende telefonum oldu olalı turkcell kullanıyorum. 1 ay önce falan vodafonea geçtim en düşük fiyatlı tarifeyi seçtim 3-4 gün sonra tekrar turkcelle geçtim 269₺ye 15gb internet 1000dk 250sms
Dertliana yakisiklinin_annesi Ben de geçen sene böyle yaptım cidden fiyat olarak geçiş yapınca ciddi fark ediyor ama Türk Telekom pişman etti beni, bu sene Turkcell’e geçip seneye Vodafone denerim muhtemelen
rana0234 yakisiklinin_annesi vallahi bilmiyorum nefret ettim bu operatörden,bende değiştirmeyi düşünüyorum çünkü gittiğim yerlerde de milletinki çekerken benimki yine çekmiyor.Anlamadim var bir sıkıntı..🤷😏
oylesinebiri__ yakisiklinin_annesi evet maalesef bizde değiştirdik çekmiyor du sürekli kesinti bıktık
alikaspain maybeybi merhaba turkcele 1000tl ödüyorum yaklaşık bende öyle yapacam ama 3 ay başka operatörde kalma şartı var diye biliyorum yanlış mi
yakisiklinin_annesi maybeybi ya bunu nasıl yaptınız geri Turkcell e geçerken Vodafone taahhütü odemediniz mi ben 20 GB internete 520 ödüyorum bu ay taahhütüm doluyor 20 GB 800 TL yaziyordu