dunyambebegim Arkadaşlar 1+1 ev alınır mı evıb kapısı mutfağa acılıyor mutfak salon bır sadece yatak odası ve banyo var bütçemiz yetmiyor diğerlerine
Elfgrn dunyambebegim Yaşamayacaksam yatırımlık içinse alınabilir. Amma oturmak içinse almazdım. Çocuklu olunca bu tarz evler hiç kullanışlı olmuyor.
Nurcanben dunyambebegim Kiradayken para biriktirmek zor olur ben olsaydım bütçem ona yetiyorsa alır para biriktirir sonra onu satar 2+1 e geçerdim
Niyesordunbucevabi dunyambebegim Sığabileceğinizi düşünüyorsan al kiradan iyidir ilerde para biriktirip satıp büyük eve geçersiniz
simseklivekalpli dunyambebegim kiraya verdikten sonra senin kirandan artı paraya verebileceksen alınır oturmaya çok zor çocukla
ggrqnitt dunyambebegim benim evim çok küçük ve çok bunalıyorum yani 2+1 ama 1+1 gibi bir odayı kullanamıyoruz . Yeni ev arıyoruz gerçekten zor eğer ciddi birikim yapacaksanız geçici düşünün ama düzen boz düzen kur da zorluyor yaşamak için kesinlikle tavsiye etmiyorum. Çocuk da çok bunalıyor
beyzaarc dunyambebegim kira ödemektense bi süre oturur birikim yapar satar evi büyütürüm açıkçası ayrı mutfaklı olan 1+1lere bütçeniz yetiyorsa onları değerlendirin derim
mamabear_ dunyambebegim oturmak için değil yatırımlık için alınır. 1+1 55 m2 evde yaşadım 5 yıl. Çocuk olmadan evvel çok severek oturdum. Ama çocuktan sonra özellikle eşyaları oyuncakları artınca taşınmak için gün saydık