KuzeyinAnnesii [bilinmeyen] banada doktor bugun verdi şu köşede bekliyim bende memnun kalan var mıdır acaba
Melihaptt [bilinmeyen] 10 gün düzenli kullanımdan sonra fayda görmeye başlarsınız diyor kullananlar ben de kullanıyorum ama yine de gaz sancımız oluyor
Oske_21 Biz iki aydır kullanıyoruz onunla çok rahat kaka yapıyor çokda faydasını gördük ama bebekten bebeğe farkediyo yiğenimde hiç işe yaramamıştı
KuzeyinAnnesii Oske_21 doktor bugun verd bana inşAllah bizde faydasını görürüz kaka ve gaz sıkıntısı çok yaşıyoruz artık ıkınmak ve ağlamkdan mahvoluyor bebeğim kaç damla kullanıyorsunuz acaba günde 1 kere 5 damla olara verdide bana
AHFKASAP [bilinmeyen] Biogaia probiyotik bi damla olduğu için diğer gaz damlaları gibi hemen etki etmez. Hergün aynı saatte belirli bir süre kullanmanız gerekiyor etkisini görebilmek için. Ben oğlum için kullanıyorum. Biz faydasını gördük 😊
Derya28 [bilinmeyen] iki haftadır kullanıyorum başlarda etkisiz bi damla gibi geldi ama ilerleyen günlerde faydasını gördüm damlayı verdiğimde oğlum çok rahat gaz çıkartıyo ve verdikten 1 saat sonra falan kakasını yapıyo
Cagininannesi [bilinmeyen] canım bizde 4gün oldu kullanıyoruz şimdilik memnunum ama ben birde ayşe önerin gaz masajını yapıyorum acı elma yağıyla onunda faydasını gördüm bir dene istersen
Derya28 [bilinmeyen] aynenn öylee benim aile hekimim de oğullarına bu damladan kullanmış bana özellikle bırakmamamı kullanmaya devam etmemi söyledi