happymomk bhdy genelde migrostan toplu sipariş veriyoruz. Ufak tefek alacağım olduğu zaman şoka gidiyorum
LezizeNine bhdy kuzum yurtdışında yaşıyorum. Burda 3 harfli marketler gibi zincir market var genelde istediklerimi buluyorum bulamadıklarımı burdaki carrefour’dan alıyorum 🌸
gizememre bhdy nerede yaşıyorsunuz bilmiyorum ama İstanbul’da yaşıyorum anpa grostan yaparım hep alışverişimi
dmrcesra bhdy File Market ve pazardan alışveriş yapıyorum süt ve yoğurt ihtiyacımı da köyden süt alıyorum yoğurt yapıyorum
bhdy LezizeNine yaa sizinki daha güzel özellikle çikolataları türkiyedeki çikolatada aynı tadı alamıyorum
LezizeNine bhdy burda her çeşit çikolata bulunuyor canım biz de evde eşimle çocuklarla kaliteli olmazsa yiyemiyoruz tadı acı oluyor diğerlerinin
Minikkalbinannesi bhdy gross gibi marketlerden aylık alışveriş yapıyoruz eşimle.daha sonra ihtiyacım olduğunda da internetten alırım genelde.ama her hafta sebze ve meyve için pazara giderim 😂
Pamukhanim_ bhdy genelde migros dan alıyoruz toplu alışveriş yapmayız. 1 alana 1 bedava ları takip ederiz. Ve indirim zamanına bakarız
Niyesordunbucevabi bhdy kırmızı eti migrostan alırız hep ama normal market ihtiyaçlarımız a101 ve BİM’den alırım migros fiyat olarak pahalı çünkü