teachermom_ Kızlar bu ara malum markaların mamaları toplatılıyor bebelac kullanıyorum onunla ilgili de toplatılıyor diye duydum ama aslı astarı var mı acaba bilginiz var mı? Sizler ne marka mama kullanıyorsunuz?
huzur283_ teachermom_ Kızım doğduğundan beri hipp kullanıyoruz bebeğim şimdi 5.ayına giriyor 2biledin 3 gün anne sütü içti sütüm kesildi mamaya hemen başladım içermi içmezsin diye korktum çok şükür bu güne kadar sorun çıkmadı hipp mamayı tavsiye derim gelişiminde baya iyi
serifeblt teachermom_ 1 Aylık bebeğim doğduğundan beri hipp kullanıyorum kilo alımı vs iyi şuanlık bir sıkıntımız yok. Tek korkum Hippdede bir sıkıntı çıkması İnşallah çıkmaz
teachermom_ bihterziyagil__ aaa teyzemde kullanıyordu onu hangi marketlerde var acaba online mı satışı var
eceduruak teachermom_ bende bebelac kullanıyorum şuanda sma kullandım toplanınca bıraktım hip kullandım kabız yaptı
teachermom_ eceduruak kabızlık sıkıntı yaa bende sma ile başladım aptamile geçtim sonra bebelac şimdi bebelac gold kullanıyorum annemgile gelmiştim gold bulamayınca normalini aldım ama son kullanma tarihi paylaşılanlarla aynı değil elimdekinin
aleynaderin1 teachermom_ yok kuzum hiçbir fark olmadı kaka biraz koyulursa çok azcık zeytinyağı ekliyorum ben hep ama olmadı öyle bişey yani
1sen1ben1debebekk teachermom_ golden goat kullanıyoruz 2 aylıktan beri gaz problemi de bitti çok da güzel kilo aldırıyor içeriği de tertemiz
myangelson teachermom_ sma dan sonra mamamile geçtim çok memnundum ama feci kabız yaptı. Bebelc Gold aldık Bebelc da toplatilmaya başlanmış 🤦🏻♀️ zaten içimde şüphe vardı Aptamil üreticisi üretiyor yakında bunda da toplatma olur mu diye oldu şimdi napcam bilmiyorum. Sma optiproya geri döneceğiz gibi çünkü onu icerken her gün rahatça kaka yapardı 🤦🏻♀️
myangelson teachermom_ sizde kabızlık yapmazsa aslında güzel mama. Ben doktora danıştım içeriği gayet temiz besin değerleri de iyi kabızlık vs yapmazsa kullanabilirsin dedi de bıraktık kabız olunca