ebrusafura 15 aylık kızım 21.30 yatırdım az önce kalktı geri uyumadı 1 tane börek yedirdim sizinde bebişler böylemi ya böyleyse ne zaman geçer 🥲🥲
askbebegimmbenim ebrusafura malesef böyle 8 9 da yettiği zaman 2 saat sonra güne başlamış gibi kalkıyor ve 3 4 saat uyumuyor oyuzden biraz geç yatırıyorum
HELELEKADIN ebrusafura 24 aylık 5 dakika önce gözünü tatlı diyerek açtı akşam beraber ağlayan kek yapmıştık bir dilim yedirdim yine yemek istedi ama dedim yeter bu kadar hadi yatağa 😅 şuan kolumda yatıyor hemen uyur inşAllah 😂
Melinasss ebrusafura benim çocuğum doğduğundan beri 10 dan aşağı uyumuyor. 1,5 yaşında. Bazen gündüz çok az uyuyor ya da çok yoruluyor erkenden uyumak için ağlıyor. 10dan önce uyutursam 1-2 saat sonra uyanıyor ve 4-5 saat uyumuyor. Aynılar yani
seyma4748 ebrusafura bu ara birşey var galiba dün sabaha doğru 4te kalktı 8e kadar uyumdi bir muz yedirdim hala direndi zorla 8de uyudu 10 buçukta kalktı ve 3 yaşında 😳
ebrusafura HELELEKADIN 😂😂😂 çoçugun rüyasına girmiş ya kıyamam bende 1 dilim su böregi yedirdim çorba içirip yatırıcam inşallah
ebrusafura HELELEKADIN ayy nasıl tatlı kalkmıştır o heycandan maşallah benim yerime agzına şapıdık şapıdık vurur musunuz😅
ebrusafura HELELEKADIN ay benim kızda öyle döverek seviyorum alıştı hiç sesinide çıkarmıyor fotosuna vura vura sevicen varya 😅😅
HELELEKADIN ebrusafura tam ayları ha bire atak matak bir sürü şey oluyor ondan uykuya direniyor dişte olabilir sabret benimki 18. Ayda düzeldi ( maşallah diyim de hemen kendi kendime nazar değdirmiyim😂)
ebrusafura HELELEKADIN ay inşallah ya Benimkide düzelir 3 azı dişini birden çıkartıyor mahfetti beni aynen maşallah diyelim😁😁